top of page

Het fundament

De coöperatiegedachte is in 2023 verder vormgegeven en versterkt. Enerzijds met een duidelijke positionering en herkenbare branding. Anderzijds door het inzetten op continuïteit van de huisartsenzorg door het doorvoeren van ‘Meer Tijd Voor de Patiënt’ en te zorgen voor minder werkdruk en meer eigen regie bij de huisartsen die dienst doen op de huisartsenspoedposten met Vrij Roosteren.

De basis van vertrouwen
Roland: ‘In de samenwerking met medewerkers, huisartsen en regionale partners hebben we gestuurd op de kracht van de verbinding. De groepskracht is één van onze sterke organisatiewaarden. In 2023 heeft dat ons veel gebracht. Van samenwerking met regionale specialisten tot goede onderhandelingen met de zorgverzekeraar. Dat legt een basis van vertrouwen.’

Respect voor het individu

Raymond: ‘In 2023 werkten we aan de uitvoering van onze projecten en initiatieven. Af en toe in stilte en soms met een passende modus voor aandacht en beeldvorming. Wat we oppakken, doen we vanuit de overtuiging dat het van toegevoegde waarde is voor onze leden. Ook is er aandacht voor patiëntzorg met en via andere (regionale) partners. En met al deze vormen van verbinding en samenwerking houden we altijd oog voor het individu.’

 

De inhoud van het jaarmagazine draagt bij aan onze belofte: continuïteit van de huisartsenzorg. Om te kunnen blijven dromen over huisartsenzorg met zin!


Veel lees- en kijkplezier.

Met vriendelijke groet,

Raymond Wetzels, medisch directeur
Roland Ekkelenkamp, algemeen directeur*

* Met ingang van 1 februari 2024 is Roland Ekkelenkamp niet meer in functie als algemeen directeur.         
   Vanaf 1 mei 2024 volgt Arjan Brands hem op als algemeen directeur van Onze Huisartsen.

Voorwoord_Roland en Raymond_BW_LR.jpg

Voorwoord

Het jaar 2023 stond in het teken van ‘zaaien’ en ‘bouwen’. Waar we in 2022 ingezet hebben op de organisatieontwikkeling, kenmerkt 2023 zich door initiatieven die naar ‘buiten’ zijn gericht. Op de achtergrond is aan veel projecten gewerkt die nu in de startblokken staan. Duidelijk zichtbaar was onze verhuizing naar de Velperweg in Arnhem. Gevestigd op de 10e etage van de ENKA-toren van waaruit we onze regio symbolisch kunnen overzien. Wat zijn verder de highlights van 2023? Je leest het in dit jaarmagazine.

bottom of page